autor:

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Crochete cu dovlecei

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 februarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 februarie 2013

Ingrediente
2 dovlecei, 150 gr cascaval, 2 oua, 3-4 linguri faina, 2 catei de usturoi, marar uscat(daca aveti verde e mai bun), sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

4 voturi

Mod de preparare

Curatam dovleceii de coaja si ii dam pe razatoarea cu ochiuri mici.
Luam cate putin din dovlecelul ras intre maini si il stoarcem bine de zeama ce au lasat-o.
Cascavlul il radem si il punem peste dovlecei.
Ouale le batem spuma, apoi le turnam peste dovleac impreuna cu faina, mararul, sare si piper dupa gust.
Usturoiul il curatam, il pisam si il adaugam si pe el.
Amestecam bine intreaga compozitie.
Ungem o taga cu margarina si asezam hartie de copt.
Luam cate putina compozitie si o modelam ca niste degete mai groase.
Le asezam in tava cu putin spatiu intre ele.
Introducem tava in cuptorul incins.
Lasam crochetele pana prind o culoare maronie, dar nu prea inchise ca le ardeti.
Cand sunt gata le scoateti la racorit.
Pot fi servite atat calde cat si reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crochete cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofiori mici in sos de branza

Cartofiori mici in sos de branza

Cartofii se fierb in apa cu sare cateva minute - cei congelati trebuie numai clatiti in apa fierbinte. Se

8 voturi    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta cu legumele toamnei

Tarta cu legumele toamnei

Pregatim o tava cu dimensiunea de 30/40 cm. sau doua mai mici de 15/20 cm. Pentru inceput pregatim

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • Rocsi (Chef de cuisine) , 19 februarie 2013

    Multumesc Adriana!

  • Adriana B

    Adriana B (Chef de cuisine) , 18 februarie 2013

    Delicioase!

Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

4 voturi

Ingrediente

  • 2 dovlecei
  • 150 gr cascaval
  • 2 oua
  • 3-4 linguri faina
  • 2 catei de usturoi
  • marar uscat(daca aveti verde e mai bun)
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

6 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

9 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    7 comentarii
45 min
Retete de post

Rocsi (Chef de cuisine)

Multumesc Adriana!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ghiveci cu legume si orez Ghiveci cu legume si orez

Taiem dovlecelul cartoful si vanata cubulete, ardeii patratele, ciupercile felii, morcovii rondele iar ceapa julienne. Intr-o oala mare

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare daneza, cu carne de pui si legume, in sos alb. Mancare daneza, cu carne de pui si legume, in sos alb.

Dupa ce se spala bine carnea de pui, se va cali în uleiul de masline pâna îsi schimba culoarea, apoi se adauga ceapa

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Varza Calita