Se pun cartofii la fiert intr-o oala cu apa si sare.Intre timp batem cele 3 oua intr-un castron cu sare si un pic piper. Patrunjelul il spalam bine si il uscam ,dupa care il tocam marunt si il adaugam peste oua.Branza se framanta cat mai bine si se adauga si aceasta peste oua. Se amesteca bine si se rezerva.Cand cartofii sunt fierti,ii lasam un pic la racit si cand se pot curata de coaja ii facem piure. Turnam piureul de cartofi peste oua si branza.Amestecam bine pana se formeaza o pasta care se poate modela usor cu mana.Formam crochetele dupa placul nostru si le dam prin faina. Le prajim in ulei incins pe ambele parti .Se servesc ca aperitiv sau garnitura la carne.Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii