Mamaliga trebuie tinuta la frigider cateva ore inainte de folosire.
Mamaliguta rece se sfarama, se amesteca cu branza dupa gust si se formeaza gramajoare de marimea unui ou.
La mijloc se aseaza bucatele de slaninuta,sunculita sau costita si se rotunjesc cu ajutorul palmelor formandu-se mingiute.
Se dau prin pesmet,ou batut in care s-a adaugat sare,piper si din nou prin pesmet.Se prajesc pe toate partile in ulei incins.
Se servesc cu cascaval ras si cu oua ochiuri...
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii