Preparare
Se fierb cartofii in coaja , se curata ,se dau prin masina de tocat ,separate cele doua oua batute cu sare ,piper si chimen macinat/pisat ,ghimbirul dat pe razatoarea mica ,cascavalul ras ,se amesteca pana se incorporeaza toate ,apoi se adauga faina amestecata cu praful de copt treptat ,sa obtineti o comozitie mai consistenta( asa ca atunci cand o luati cu furculita sa ramana forma de bastonas sa nu curga . Cu furculita(se da prin pesmet sa nu se lipeasca ) se ia o cantitate din compozitie , se da prin pesmet, o modelati usor in mana si se aseaza in tava in care am pus foaie de copt. Se ung cu ou si se pun la cuptorul preancalzit 20-25 minute , pana se fac aurii .
Se servesc ca aperetiv sau garnitura la friptura .
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii