Autor:
vera (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 27 ianuarie 2010
Ingrediente
Felii de paine ramasa de pe o zii pe alta, ulei cat credeti, rosmarin tocat,kimen, sare,piper, o tava
Dificultate: Redusa | Timp: 10 min
Mod de preparare
feliile de paine se taie in formele dorite patrate,dreptunghiuri,triunghiuri,se aseaza in tava se ung cu ulei de masline,se presara sare,piper,kimen sau rosmarin,se introduc in cuptorul cald 200°C timp de 7-10 minute pana devin crocante;
Sunt ideale alaturi de supe,creme,sau pur si simplu ca aperitive,gustari,etc!
Daca ti-a placut reteta noastra "Crutoane cu rosmarin si kimen" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Paste si pizza
1. Puneti pastele la fiert in apa cu sare care clocoteste. .
2. Incalziti uleiul intr-o tigaie
10 voturi
0 comentarii
25 min
Se fierb 10 minute tortelinii in apa cu sare( se introduc in momentul cand apa da in clocot).
Sunculita
8 voturi
8 comentarii
45 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010
Tare gustoase sunt...
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010
Foarte bune.
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010
Delicioase pentru supe