Curățăm legumele. Morcovul îl tăiem rondele, ardeii, roșiile și dovlecelul cubulețe, iar ceapa peștișori.
Punem puțin ulei într-o tigaie, călim legumele, apoi agăgăm o ceașcă de apă și lăsăm să fiarbă vreo 20-25 de minute.
Între timp, pregătim și cușcuș-ul: punem la fiert o cană de apă, lingura de unt și sare, lăsăm sa fiarbă, iar după ce a fiert, luăm de pe foc și adăugăm cușcuș-ul, apoi acoperim cu un capac și lăsăm să se umfle.
După ce s-au călit legumele, condimentăm, luăm de pe foc și adăugăm cușcuș-ul. Se poate servi ca atare sau ca garnitură.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii