totul se amesteca cu mana pana devine o compozitie omogena apoi formam cu mainile chiftele de forma unei mingi de rugbi sau o alta forma pe care o preferati si se dau prin pesmet; se pot obtine cam 24 buc;
se prajesc in baie de ulei incins tare pana capata o culoare rosietica, nu mai mult de 5 minute pe fiecare parte;
se scutura tigaia usor cu atentie sa nu sara uleiul din ea dar sa se miste chftelele lejer;
se scot incet cu paleta si se aseaza pe hartie absorbanta;
nu uitati sa varsati uleiul rezidual racit, intr-o sticla cu dop sigur inainte de a-l arunca pentru a proteja mediul(apele noastre) de poluare;
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii