1. Se incinge cuptorul la 200⁰C.Se unge cu grasime o tava de 12 briose.
2. Se imparte fideaua in cele 12 locuri din tava.Se pune untul cu laptele, zaharul, scortisoara si zaharul vanilat bourbon intr-o cratita, pe foc potrivit.Se lasa sa fiarba pana cand untul s-a topit apoi se ia cratita de pe foc.Se toarna, in mod egal, siropul obtinut peste cataiful din tava.Se pudreaza cuiburile cu zahar pudra cu aroma de vanilie si se dau la copt 10-15 minute pana cand s-au rumenit.
3. Se lasa cuiburile sa se raceasca in tava apoi se scot si se aseza in fiecare bomboane in forma de ou.
http://lauradfood2.blogspot.com/
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii