Se spala foarte bine cartofii, se inteapa pe o parte cu furculita, se presara un strop de sare.
Se spala foarte bine cartofii, se inteapa pe o parte cu furculita, se presara un strop de sare si se coc la cuptor la 180 grade C, timp de 35-40 de minute, in functie de cat de mari sunt cartofii.
Se taie cubulete mici pieptul de pui, se caleste in putin ulei si se condimenteaza cu sare, piper si boia dulce afumata dupa gust.
Se scobesc cartofii pentru a face loc umpluturii, se presara sare si putin ulei si se mai dau la cuptor 10 min. Se pun in cuiburile create bucatele de branza brie si bucatele de piept de pui tras la tigaie.
Se coc cartofii umpluti inca 10 minute pana se topeste branza.
Se presara deasupra patrunjel verde tocat marunt , iar la servire se pune putina smantana de gatit deasupra .
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii