Când veniţi de la piaţă, le triaţi, le curăţăţi, le rupeti codiţele. Le puteti păstra într-un pahar cu apă sau într-un bac.
I.Intr-un pahar cu apă pe uşa frigiderului(sub formă de buchet)
II. Intr-o cutie
1. Se alege verdeaţa, înlăturându-se frunzele veştejite, uscate etc.
2. Se rup codiţele care pot fi folosite la parfumarea supelor, sosurilor(bouquet garni)
3. Le aranjaţi sub formă de buchet.
4. Se pune o bucata de prosop de hârtie pe fundul cutiei. Se stropeşte usor cu apă.
5. Se aşază verdeaţa şi se pune o alta bucată de prosop de hârtie care se stropeşte uşor. Se poate pune un alt strat de verdeaţă peste, procedându-se la fel.
IMPORTANT!
Nu se amestecă diferitele tipuri de ierburi aromatice.
La 2-3 zile se înlocuieşte hârtia.
Procedura e aceeasi pentru toate tipurile de verdeaţă.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii