Ouale se bat spuma cu zaharul.
Ouale se bat spuma cu zaharul. Adaugam ciocolata topita amestecata cu uleiul. Se adauga laptele, esenta de cafea si apoi faina si praful de copt. Compozitia se omogenizeaza bine.
Punem in fiecare forma compozitie pana la 3/4 din spatiu de coacere. Se coc la 180 gr C, 15-20 min.
Se scot si se lasa sa se raceasca.
Crema pentru decor:
Ciocolata si frisca se pun pe foc si se lasa pana se topeste ciocolata, adaugam esenta de cafea. Lasam crema sa se raceasca. Se mixeaza bine si apoi cu aceasta crema decoram prajiturile. Folosim si ornamente pentru a obtine un decor deosebit prajiturilor noastre.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii