1.Batem albusurile foarte bine spuma cu putina sare.
2.Untul cu zaharul si coarja de la cele 2 lamai le bati bine cu mixerul
3.Amestecul de unt cu zaharul batut bine al punem peste albusurile batute spuma si mai mixati inca 2-3 min bine pana ce se topeste zaharul bine si nu se mai simte.
4.Adaugati si laptele peste si la urma adaugati si faina cu praful de copt si mixati pina ce devine un aluat mai gros
5.Adaugati si esentele.
6.Incingeti bine cuptorul la 180 grade celsius.
7.Umpleti formee de cupcakes cu compozitia rezultata 3/4 o sa vedeti si in poze!
8.Le dati la cuptor pentru 25-30 min pana trece testul cu scobitoarea
9.Le scoateti si le ornati cu ce crema doriti eu le-am ornat cu crema de ciocolata desi eu zic ca merge mai bine fara acea crema ca este foarte dulce!
Prepararea cremei:
1.Topiti ciocolata si apoi racitio bine
2.Ciocolata topita si cu untul le mixam bine spuma apoi adaugam esenta si laptele si mai mixati 1-2 min.
3.Punem crema rezultata intr-un pos sau o punga si le ornati dupa preferinte!
Mi-au ensit 24 de bucati!
Va doresc pofta buna
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii