Ingrediente
ALUAT CUPCAKES:, 200 gr faina, 150 gr zahar, 150 ml lapte, 4 oua, 200 gr unt topit, 50 gr cacao, 1 pliculet praf de copt, , CREMA:, 120 gr unt, 220 gr zahar pudra, 2 linguri lapte, 1 lingurita de extract de vanilie
Dificultate: Redusa | Timp: 35 min
1 vot
Mod de preparare
In formele de briose punem cosulete de hartie si umplem cu aluat cam 2/3 din fiecare cosulet. Coacem in cuptorul incins la 180°C aproximativ 25 minute.
Preparare crema:
Cat timp avem briosele in cuptor pregatim crema. Untul trebuie sa fie la temperatura camerei. Il frecam cu o lingura de lemn pina devine spumos si apoi incepem sa adaugam treptat zaharul pudra dat printr-o sita fina. Dupa ce am incorporat zaharul adaugam laptele si extractul de vanilie .
Dupa ce s-au racit briosele le decoram cu crema de unt pregatita.