Albusurile se bat spuma,se adauga zaharul,apoi galbenusurile unul cate unul,se incorporeaza faina amestecata cu cacaoa.
Compozitia rezultata se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se introduce la cuptor pt 30-35 de minute.
Cele 2 oua se amesteca cu zaharul,se pun pe baie de aburi,pana se topeste zaharul si se intareste putin.
Apoi se da la rece.
Intre timp se bate frisca,se adauga cacaoa si crema de oua.
Apa,zaharul si esenta se pun intr-o craticioara pe foc pana se leaga ca un sirop si se topeste zaharul.
Blatul copt si racit se taie in trei si se insiropeaza cu siropul de mai sus.
Intr-un castron tapetat cu folie transparenta se aseaza un blat insiropat,se pune jumate din crema,al doilea blat,cealalta jumatate de crema si ultimul blat.
Se da la rece pt 30 de minute.
Frisca pt ornat se bate cu mixerul.
Tortul se rastoarna pe o farfurie,se indeparteaza folia,se imbraca cu frisca si se orneaza dupa preferinte cu bombonele.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii