Ingrediente
(pentru 4 persoane):, 200g.fasole cu boabe mari,(poate fi si congelata),, 200g.smantana,, 2 linguri lapte,, 1 catel de usturoi,, 250g. piept de curcan afumat,, 1 cutie fasole alba,, 1 cutie fasole maronie,, 2 pungi chipsuri cu tortilla,, 100g. gouda rasa,, sare, , piper,, cimbrisor si chili pentru ornat, , margarina pentru uns forma
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
19 voturi
Mod de preparare
2.Smantana se amesteca cu laptele,cu usturoiul zdrobit,cu sare si piper.Pieptul de curcan se taie cubulete.Cele doua feluri de fasole din conserva se pun la strecurat.
3.Intr-un vas uns cu margarina se pune carnea de curcan, chipsurile cu tortilla, cele trei feluri de fasole, se acopera cu sosul de smantna si se presara branza gouda rasa.In cuptor preincalzit ,la 200*C,se coace timp de 10 minute.Se orneaza cu cimbrisor si ardei chili.
Alexandrina (Chef de cuisine) , 25 iunie 2009
E o reteta interesanta.
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 25 iunie 2009
Asa este si eu scriu comenatrii la toate retetele si spun ca este luat in considerare,dar cand ma duc a doua zi sa vad, nu este nici un comentariu.oare de ce nu le promoveaza???
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 25 iunie 2009
Trebuie sa fie bun si se prepara in timp scurt.
v magdalena (Chef de cuisine) , 12 mai 2009
Desi nu sunt o bucatareasca cu experienta, urmarind, pas cu pas ,reteta doamnei Maria, mi-a iesit preparatul foarte bine.E delicios!
andruta2006 (Maestru bucatar) , 15 ianuarie 2009
Acest lucru il constat si eu.... Am votat dar nu apar voturile :((((
Carol , 11 ianuarie 2009
Unde sunt voturile?Am votat aceasta reteta de mai multe ori, dar nici un vot nu apare.De cate ori vreau sa votez, apare:"Votul Dvs.a fost inregistrat".Cred ca nu se procedeaza corect.