1. Pentru marinata, se curate o portocala de coaja si pielitele albe si se taie rondele, apoi rondelele se taie in cate 4 bucati si se pun deoparte.Se stoarce sucul de la 2 portocale intr-un castron.Se adauga mierea, mustarul si esalota si se amesteca.
2. Se taie carnea in fasii subtiri si se adauga in marinata,avand grija sa fie acoperite toate bucatile cu sos.Se pune un capac si se lasa la marinat la rece 15 minute.
3. Se incalzeste uleiul intr-o tigaie mare.Se pun fasiile de curcan la prajit pana se rumenesc, aprox.10 minute.Se scoate carnea si se pune deopsrte.Se adauga in tigaie ceapa si se prajeste 2 minute.La sfarsit se repune toata carnea in tigaie, se sareaza si se pipereaza , se toarna restul de marinata si se da intr-un clocot.Se ia de pe foc, se adauga 4 linguri branza proaspata si se amesteca.Se serveste cu bucatele de portocala.
Pentru mai multe retete delicioase nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/ :)
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii