Reteta postata pe: 20 februarie 2014
Ingrediente
500gr fasole uscata fiarta, 300ml passata di pomodoro - pasta de rosii (eu o prefer pe cea de la cirio), 3 crenvursti vegetali, 1lg ceapa uscata, 1lg pastarnac uscat, 1lgț curry, 1/2lgț boia dulce, 1lgț usturoi granule, 1lgț mix de legume pentru manacaruri bio, 1/4lgț cimbru, 1/2lgț chillies jalapaneo sau ardei iute uscat, 1lg ulei, 1cana apa
Dificultate: Redusa | Timp: 10 min
Mod de preparare
Fasolea lasata la inmuiat peste noapte se pune la fiert pentru 1 ora, 1 ora si jumatate, in apa cu sare sau puteti sa o cumparati prefiarta, dar sa nu fie in suc de rosii. Eu am avut fiarta la congelator. Intr-un wok se pun toate condimentele cu crenvurstii, uleiul si jumatate din apa. Se lasa 1-2 minute, dupa care adaugam fasolea fiarta si sucul de rosii. Se mai lasa 1-2 minute si gata. la final puteti pune eventual niste patrunjel.
Va recomand sa nu excludeti nici un ingredient pentru ca altfel gustul nu va mai fi acelasi si vom avea doar o mancare simpla de fasole. Eu am servit-o ca atare, dar recomand sa fie servita cu lipii (voi pune in curand o reteta).
Pofta buna si sper sa va placa!
Daca ti-a placut reteta noastra "Curry de fasole uscata" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Retete vegetariene
Se spala dovleceii si se taie bastonase de 5-6 cm lungime, apoi se condimenteaza cu cimbru si condimente
15 voturi
12 comentarii
25 min
Va place ciulamaua? Mie da…de orice soi! dar n-am mai pregatit-o de ani de zile, in special
0 voturi
3 comentarii
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate