Spalam fileurile, le punem intr-o tava de yenna la cuptor pentru 30 de minute.Punem capacul la forma de yenna,daca nu avem acoperim cu o foaie de aluminiu.Separat fierbem apa pentru cus-cus si cand da in clocot punem cus-cus-ul,il dam in cateva clocote,punem capacul si lasam asa,pana cand este gata pestele din cuptor.Cand toate sunt gata vom pune pe un platou cus-cus-ul si fileul de peste, le vom asezona cu sare piper roz proaspat macinat si un praf de tarhon uscat.Este o mancare foarte usoara si gustoasa.Pofta buna !!!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii