Pieptul de pui se spala, se sterge si se asezoneaza cu sare si piper. Incingem, intr-o tigaie, putin ulei de masline si frigem pieptul de pui, la foc mic. Cand este gata se taie in bucatele si se lasa deoparte pana pregatim celelalte ingrediente. Pregatim cuscus-ul conform instructiunilor dupa plic (prin fierbere, 5 minute ) sau se toarna 3 litri de apa clocotita peste el, acoperim cu folie de plastic si lasam sa se umfle. Se scurge surplusul de apa. Am taiat marunt patrunjelul, am curatat un avocado si o portocala (fara partea alba, doar pulpa) pe care le-am taiat cubulete.
Am stors o portocala si o lamaie, am adaugat peste zeama lor ulei de masline, sare si piper. Acest dresing l-am turnat peste cuscus. Am amestecat usor si am continuat cu pieptul de pui taiat cubulete, patrunjelul, avocado si portocala. Am servit alaturi de un Cocktail Campari Orange (50 ml bitter Campari, 150 ml suc natural de portocale, cuburi de gheata). Deosebit de gustos! Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii