Reteta postata pe: 24 martie 2009
Ingrediente
- 2 buc. piept de pui dezosat si fara pielita, - 1 ceasca smantana sau iaurt natural, - 1 pachet de biscuiti sarati sau neindulciti, - ulei de masline, - sare si piper
Dificultate: Redusa | Timp: 15 min
Mod de preparare
Se taie pieptul de pui in fasii cat degetul si se pun in smantana (iaurtul) cu sare si piper dupa preferinta. Se lasa la frigider pentru cel putin 1 ora.
Se tavalesc bucatile de carne prin biscuitii pisati. Se stropesc apoi cu ulei de masline si se mai lasa la frigider pentru inca 5 minute.
Se prajesc in uleiul incins cam 25 minute, pana devin aurii.
Sunt declicioase servite alturi de cartofi copti sau chiar ca adaos la salate verzi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Degetele crocante din piept de pui" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate cu carne
Fierbem pieptul de pui. Il tocam marunt. Tocam si castraveciorii. Telina o dam pe razatoarea
Cartofiorii se fierb 30 de minute in apa cu sare si putina lamaie ca sa nu se sfarme.
Mazarea deasemenea
10 voturi
1 comentariu
2h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 12 mai 2010
Foarte bune!
mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 12 mai 2010
Foarte bun!
mariana scarlat (Chef de cuisine) , 02 noiembrie 2009
Aici n-ai tăiat pieptul de pui chiar ca degeţelele. Dar ced că sunt la fel de bune oricum le-ai tăia.
cristina i. (Chef de cuisine) , 01 noiembrie 2009
Interesanta reteta.
flori de piatra (Chef de cuisine) , 18 septembrie 2009
Sunt de acord cu mirey...
valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 septembrie 2009
O bunatate...
lore , 02 septembrie 2009
Ffffffffffff bun!
mirey (Chef de cuisine) , 11 iulie 2009
Interesanta.Pacat ca pozele nu ilustreaza aceasta reteta.
samoila tudorel (Chef de cuisine) , 22 iunie 2009
Bun, foarte bun! Merita incercata!
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 24 martie 2009
Cred ca sunt foarte bune. Am, sa incerc.