Am taiat puiul fasiute si l-am "marinat" in niste condimente si delikat.Intr-un castron am batut ouale cu sarea si piperul si am adaugat berea.Peste compozitia de ou am adaugat faina cat sa iasa ca smantana groasa.
Puiul l-am trecut putin peste faina, am scuturat faina in exces si apoi l-am tavalit prin compozitia de ou.
L-am prajit in ulei incins, pana s-a rumenit.Se observa cum de la bere au iesit mai pufoase.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii