autor:

burdulea maria elena

» » Aperitive

Dejun rapid si consistent

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 ianuarie 2010

Ingrediente
1 snitel, 1 felie de sunca presata rulata, 1 lingurita de hrean, 1 felie mare de branza, 1 felie de sunca, 1 lingura salata de boeuf, 4 feliute salam banatean.

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

3 voturi

Mod de preparare

Taiem snitelul felii, asezam hreanul pe felia de sunca, rulam si prindem cu o scobitoare, taiem felia de branza in bucati, asezam toate preparatele pe o farfurie, ornam cu castravete murat si maslina.
Daca ti-a placut reteta noastra "Dejun rapid si consistent" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 21 ianuarie 2010

    Multumesc pt aprecierile voastre!

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 21 ianuarie 2010

    O bunatate,chiar foarte consistent asa cum ar trebui sa mancam dimineata.Felicitari,ai votul meu.

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 20 ianuarie 2010

    Ft consistent,ca la romani!:)

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 19 ianuarie 2010

      Msa de dimineata e foarte importanta pentru o zi de munca

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 19 ianuarie 2010

      Bun,bun,bun...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

10 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1 snitel
  • 1 felie de sunca presata rulata
  • 1 lingurita de hrean
  • 1 felie mare de branza
  • 1 felie de sunca
  • 1 lingura salata de boeuf
  • 4 feliute salam banatean.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

15 voturi    22 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

13 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Multumesc pt aprecierile voastre!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
drob de miel