Pasul 1
Zmeura se curata si se spala. Din smantana si un pliculet de Green sugar se prepara frisca.
Pasul 2
Mascarponele se amesteca cu iaurtul gras.
Pasul 3
Fructele se amesteca cu 7 pliculete de Green Sugar si cu apa de trandafiri. (un stick/pliculet de Green Sugar este echivalent cu o lingurita de zahar)
Pasul 4
Fructele, indulcite natural, se amesteca cu iaurtul, iar la final, se adauga si frisca batuta, amestecand cu o paleta, de jos in sus.
Pasul 5
Amestecul se toarna intr-o forma de silicon acoperita cu folie alimentara si se introduce in congelator cateva ore.
Pasul 6
Inghetata se poate felia si decora cu fructe sau sos de de zmeura pe care-l puteti prepara tot cu Green Sugar. Eu am preferat sa o decorez doar cu zmeura si sa-i pastrez aspectul cat mai natural.
Reteta pregatita de Vasi, @nuemoft.ro, cu produsele oferite de Green Sugar si Laboratoarele Remedia.
Reteta de gem de capsuni cu menta. Gem de capsuni cu menta reteta simpla, fara conservanti. Reteta de gem de capsuni. Retete...
Gem de capsuni cu mentaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii