Intr-un bol se amesteca branza cu nutella,se pune putina crema intre doi biscuiti si se lasa deoparte
Se trec biscuitii umpluti prin amestecul de cafea si amaretto,se aseaza pe un platou in pozitie verticala,liptiti tot cu putina crema;dupa ce s-au terminat,cu restul de crema ramasa se imbraca biscuitii,se niveleaza,deasupra se pune nuca taiata si se lasa la frigider cel putin 3ore.
La servire se taie prajitura pe diagonala.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii