Desert rapid la pahar

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Desert rapid la pahar

Ingrediente

  • 80 g crema mascarpone
  • 100 g smantana pentru frisca
  • 30 g zahar
  • 2 picaturi esenta vanilie
  • 8 piscoturi
  • 20 de caspuni

Mod de preparare

In bolul de la mixer turnam smantana pentru frisca si o mixam aprox. 5 minute, adaugand pe rand in ploaie zaharul. Cand frisca s-a intarit suficient, adaugam crema mascarpone si esenta de vanilie si mai mixam putin la viteza mica, pana compozitia este omogena.

Pregatim 4 pahare pentru desert. Spalam capsunele si le curatam.

Luam din compozitia de frisca si mascarpone cu o lingura si formam un strat de crema la baza paharelor. Peste acest strat, adaugam un strat de piscoturi rupte in bucatele mici, apoi un strat de capsuni taiate feliute.

Apoi mai adaugam un strat de crema si cateva bucatele de piscoturi. Ornam cu o lingurita de crema, o capsuna si o jumatate de piscot.

Servim cu pofta! :)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise