In primul rand se da la incalzit cuptorul la 250 grade.
In doua boluri din ceramica cu capac, se injumatatesc ingredientele enumerate astfel:
- se curata si se taie bucatele legumele, pastrand cate 2 ciperci intregi pentru fiecare bol, care se vor adauga la sfarsit;
- se adauga sare si unt si se da la cuptor pentru circa 20 de minute;
- se scot bolurile si se adauga slanina prajita, branza faramitata, ciupercile intregi, se sparg cate 2 oua in fiecare bol si se rade/marunteste cascaval deasupra;
Se mai da la cuptor in jur de 10 minute.
O miunatie!! Am incercat-o si cu conopida si brocoli, doar ca in acest caz am lasat-o mai mult la cuptor pentru a se muia bine legumele.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii