Multe mancaruri nici nu le putem imagina fara frunze de telina,leustean, tarhon,patrunjel,marar ,si de aceea avem la indemana cea mai buna si practica metoda, congelarea.Astfel,condimentele verzi isi pastreaza aromele si vitaminele si le avem la indemana toata iarna.
Se curata crengutele subtiri de telina dupa tulpinile groase ,se spala,se zvanta,apoi se fac buchetele si se ambaleaza in pungute sau cutiute din material plastic . Pungile se leaga bine sau se videaza cu aparatul de vidat si asa vom avea supite,creme si ciorbite aromate toata iarna….
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii