Congeland legumele avem avantajul ca le putem pregati mult mai rapid si avem tot timpul anului legume care isi pastreaza nealterate vitaminele si aromele .
Ardeiul gras sau capia se spala,se curata de cotoare,de seminte,se zvanta si se toaca cubulete sau fasii subtirele.
Ardeiul tocat se ambaleaza in pungi legate bine sau vidate sau chiar in cutii din material plastic.
Se foloseste cu succes la supe, creme, ciorbe, tocanite, fripturi,pizza,sosuri,preparate din carne si peste etc.
Ardeiul tocat se poate ambala separat pe culori sau amestecat.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii