Este un desert care se gãseste în majoritatea restaurantelor si cafenelelor din Portugalia, este foarte ieftin si usor de fãcut iar rezultatul e un deliciu :) Este si preferatul meu.
1)Pregãtim cafeaua si o punem intr-un bol sau farfurie adâncã.
2)Se pregãteste budinca conform instructiunilor de pe plic, se lasã la rãcit. Cãldutã se amestecã cu laptele condensat.
3) Se bate smântâna cu 2 linguri de zahãr, pânã obtinem friscã si se pãstreazã la rece.
4)In cupe pt. înghetatã sau chiar o formã lungã rectangularã, se pun biscuiti dati prin cafea (fiecare pune dupã plac).
Se toarnã budincã peste fiecare, iar un rând de biscuiti dati prin cafea si la urmã frisca.
5)Se decoreazã cu biscuiti sfãrâmati, eu am tãiat în douã câtiva biscuiti cu glazurã si am pus în top.
Poftã bunã!
Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanacReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii