Doradele se curata, se spala bine, se indeparteaza solzii, se taie capul, le taiem de-a lungul, obtinem filè de peste.
Asezam pestele in tava, ornam cu rondele de ceapa, felii de rosii, ardei gras taiat felii, ulei, sare, piper, vinul alb, felii de lamaie.
Introducem pestele in cuptorul preancalzit cam 200°C timp de 30'.
Se serveste cu patrunjel tocat proaspat pe deasupra,si cu lamaie alaturi!
Poate fii acompaniat de cartofi nature sau de o salata verde!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii