Se curata pestele bine, bine (eu las si capul):), se sareaza, se pipereaza si se lasa pe o farfurie. Se curata cartofii, se taie felii nu foarte subtiri, se pun intr-un castron pentru condimentat. Peste ei se adauga un strop de ulei de masline, rozmarin, usturoi, sare si piper. Se amesteca bine si se pun pe tava, se pun doradele si peste se adauga sosul care s-a format in urma condimentarii cartofilor, se pune vinul si inca un pic de ulei de masline pe fiecare peste. Se dau la cuptor pentru 30-40 de minute la 180 de grade iar daca ii preferati mai crocanti, ultimele 5 minute ridicati temperatura la 250 de grade. Pofta buna! :)
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii