Feliile de dovleac curatate de seminte,se pun in tava pe hartie de copt si se lasa la cuptor 1h;se curata coaja care s-a intarit si miezul se paseaza cu blenderul sau instrumentul cu care pasam cartofii pentru piure.
Se pune rezultatul intr-un vas pe foc impreuna cu sare,zahar si lapte fiert intr-un alt vas,iar dupa cateva clocote se opreste focul,se potriveste de gust si se serveste imediat cu nucsoara deasupra sau amestecat.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii