Bucata sau bucatile de dovleac se spala,se zvanta si se portioneaza in functie de preferinta si necesitate.
Fiecare bucata se cresteaza la randul ei atat verticala cat si pe orizontala,asezandu-se astfel intr-o tava care se va introduce la cuptor. Dupa cca 20-25 de minute,cand bucatile de dovleac au inceput sa se inmoaie si sa se desfaca, \"sa infloreasca\" crestaturile facute ,se infig cate 3-4 cuisoare in fiecare bucata de dovleac,se stropesc cu miere de albine,zahar si scortisoara dupa gust si se reintroduce tava la cuptor pana se inmoaie si se rumenesc frumos bucatile de dovleac.Din cand in cand se mai stropesc cu siropul din tava…
Acest desert se serveste rece ...
Se poate servi cu frisca si cu nuca macinata...
Pofta buna !
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii