Dovleceii se spala,se taie in jumatate pe lungime si se indeparteaza semintele.
Jumatatile de dovlecei se inteapa din loc in loc cu o scobitoare (pe partea cu coaja)se aseaza pe o folie de aluminiu in tava ,se ung bine pe toate partile cu ulei amestecat cu sare, piper, busuioc,cimbru dupa gust si se presara din abundenta cu branza rasa amestecata cu cascaval ras presandu-se usor cu mana.In functie de marimea dovleceilor se coc la grill sau in cuptor in jur de 20-30 de minute,avand mare grija sa nu se inmoaie prea tare.
Se servesc stropiti cu sosul format din iaurt, smantana, mararul tocat foarte fin si usturoiul pisat.
Pofta bune!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii