Dovleceii ii spalam si ii punem la fiert sau mai bine zis la oparit in apa fiarta cu sare;
Rosiile le taiem feliute sau pe jumatate depinde de marime,mozzarella o taiuem felii;
dovleceii ii oparim cam 5 minute,ii racim sub jetul de apa,dupa care ii taiem felii in lungime;
eu am folosit o tava de pamant pe care am uns-o cu ulei,am asezat un strat de dovlecei,un starat de rosii ,un alt strat de dovlecei si unul de rosii ,iar la sfarsit stratul de mozzarella,introducem in cuptorul cald cam 15 minute si pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii