1. Se spala dovleceii si se zvanta. Apoi se taie felii de aproximativ 1 cm grosime si se aseaza pe o farfurie.
2. Se presara dovleceii cu sare si se lasa timp de 15 minute. Apoi se zvanta feliile de dovlecel si se prajesc intr-o tigaie cu ulei incins in prealabil.
3. Se lasa cateva minute pe fiecare parte sa se patrunda bine, apoi se scot pe o farfurie cu servetele absorbante care sa traga surplusul de ulei.
4. Se aseaza pe farfuriile de servit inca fierbinti si se rade deasupra branza telemea.
5. Se servesc alaturi de o salata, eu am facut o salata de castraveti proaspeti si cu un mujdei de usturoi usor, din usturoi nou.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii