Ingrediente
-2-3 dovlecei tineri, -sare, -ulei pentru prajit, -branza telemea de oaie sau de vaca.
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
15 voturi
Mod de preparare
2. Se presara dovleceii cu sare si se lasa timp de 15 minute. Apoi se zvanta feliile de dovlecel si se prajesc intr-o tigaie cu ulei incins in prealabil.
3. Se lasa cateva minute pe fiecare parte sa se patrunda bine, apoi se scot pe o farfurie cu servetele absorbante care sa traga surplusul de ulei.
4. Se aseaza pe farfuriile de servit inca fierbinti si se rade deasupra branza telemea.
5. Se servesc alaturi de o salata, eu am facut o salata de castraveti proaspeti si cu un mujdei de usturoi usor, din usturoi nou.
Pofta buna!
Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 17 iunie 2010
Deliciosii!!!*****
vitan aneta , 16 iunie 2010
Trebuie sa fie delicioase,nu am mai facut asa dovleceii,doar pane,dar arata fff bine am sa incerc,multumesc ptr sfat.
Lia Maria (Chef de cuisine) , 16 iunie 2010
Sunt o grozavie...eu prajesc dovleceii pe gratar si ii stropesc cu mujdei dupa aceia...*****