Intr-o cratita se pune carnea tocata la prajit in ulei incins. Dupa ce s-a dus sangele, se adauga orezul si o ceasca de apa si se lasa sa fiarba cam 5 minute. Apoi se pune si bulionul si lasam la foc inca 5 minute.
Intr-un vas larg se aseaza dovleceii si se pune umplutura in ei. Apoi, in jurul lor, se adauga legumele. Se sareaza si se condimenteaza dupa gust. Se face un sos din 3 linguri de bilion si apa si se toarca peste dovlecei.
Se lasa la cuptor pentru 1 ora si jumatate. Daca e cazul, adaugati din cand in cand putina apa. Se servesc fierbinti cu smantana deasupra.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii