Ingrediente
2-3 dovlecei tineri (~200 g bucata), 6 felii de branza topita, 1/2 gogosar acru, 2 peperoni, 1 ou, 4 linguri faina, 4 felii de paine, 3 lingurite seminte de susan, 150 ml ulei, sare, piper, condimente pentru friptura, paprika
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
32 voturi
Mod de preparare
Tavaliti dovleceii prin aluat si presarati deasupra susan. Puneti-i la prajit intr-o tigaie antiaderenta in care ati incins uleiul cu partea cu susan in jos, apoi presarati susan si deasupra. Lasati 5 minute sa se prajeasca la foc mic, apoi intoarceti-i din cand in cand pana se rumenesc frumos pe toate partile.
Scoateti dovleceii pe hartie absorbanta. Taiati painea baghete, dati-le prin aluatul ramas si puneti-le la prajit in uleiul ramas de la dovlecei. Prajiti baghetele cate 1-2 minute pe fiecare parte, scoateti-le pe hartie absorbanta si presarati-le cu susan.
Asezati pe un platou dovlecei intregi, unul taiat felii de ~2 cm grosime iar de jur de imprejur baghetele si decorati cu verdeata, peperoni, gogosari, etc.
Am fost cu totii surprinsi si incantati de un gust nou si foarte rafinat. Pofta buna.
diana (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010
Doina delicioasi dovleceii !
Doina Varga (Chef de cuisine) , 06 martie 2010
Combinatia este minunata. Am fost cu totii surprinsi si incantati de un gust nou si foarte rafinat. Trebuie sa mai fac, prima data am facut doar de incercare si au disparut imediat de pe masa.
Doina Varga (Chef de cuisine) , 06 martie 2010
Este o combinatie nemaipomenita. Am fost cu totii surprinsi si incantati de un gust nou si foarte rafinat. Nu mi-a ajuns, s-au batut pe ei. Trebuie sa mai fac, am facut putin, doar pentru incercare.
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 06 martie 2010
Arata bine. Nu stiu cum e combinatia.
Doina Varga (Chef de cuisine) , 05 martie 2010
Multumesc frumos.
Mihaela11 (Chef de cuisine) , 05 martie 2010
Super aromati si prezentare de zile mari ca intotdeauna!*****
constanta proca (Chef de cuisine) , 05 martie 2010
Felicitari Doina !
Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 05 martie 2010
deliciosi!
joly-gina (Chef de cuisine) , 05 martie 2010
ce bine arata ,super gustosi ,maxi de vot
Natalia , 05 martie 2010
Dementiali