Luam dovleceii ,ii spalam si ii taiem pe fiecare, pe de-a lungul.Cu ajutorul unei lingurite ii scobim si pastram miezul .
Ceapa o taiem marunt si o calim in uleiul de masline,adaugam dovlecelul scos taiat marunt,presaram cu sare adaugam vinul,lasam pe foc pina se inmoaie dovlecelul si vinul sa evaporat.Cind este gata scoatem intr-un castronel,adaugam tonul scurs de ulei,oul crud ,pesmetul,si maghiranul.Amestecam si cu aceasta compozitie umplem dovleceii.
Apoi ii intepam cu o furculita .
Ii bagam la cuptorul in prealabil incins la 210 grade 30 de minute.Trecut acest timp adaugam cascavalul pe deasupra si lasam la gratinat inca 5 minute.Servim calzi.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii