Dovlecei umpluti-reteta tipica de la noi din Augsburg

Timp pregatire
135 minute
Complexitate
medie
Dovlecei umpluti-reteta tipica de la noi din Augsburg

Ingrediente

  • Dovlecei
  • sunca afumata
  • kaiser
  • pasta de rosii
  • felii de cascaval de vaca
  • felii de cascaval de capra
  • piper
  • unt. Nu am scris cantitatile deorece variaza in functie de marimea dovleceilor

Mod de preparare

Dovleceii se taie in doua dealungul, se curata de seminte cu o lingurita, o jumatate si umple cu sunca afumata rulata sul si cascaval de vaca sul, cealalta si unge cu pasta de rosii. Dovleceii se impreunaza si de invelesc cu kaiser care se prinde cu scobitori, se pune unt intro tava si dovleceii se prajesc scurt pe toate partile se pun intro tava adinca se invelesc cu cascavalul de capra si se dau in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 50-60 minute in functie de marimea dovleceiilor. Pofta buna- Mahlzeit

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise