-Se taie capacelele la dovlecei si se scoate miezul cu tot cu seminte.
-Se curata ceapa,se toaca si se prajeste in putin ulei,cand este patrunsa bine,se adauga bulionul de gogosari si se fierbe totul pret de cateva minute,sa tot fie vreo cinci minute,nu mai mult,apoi se umplu dovleceii cu acesta compozitie.Se pune cate un ou peste carne,se presoara cascaval,se pun capacele si se dau la cuptor.Cand intra scoitoarea in dovlecel este semn ca sunt gata si se opreste focul.Sa aveti pofta dragilor!
-Pentru o asa reteta este bine sa folositi dovleceii fragezi,adica sa nu fi ajuns la maturitate,se fac foarte usor si sunt absolut deliciosi.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii