autor:

Vicky

» » Aperitive

Drob

Autor: Vicky (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vicky (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 aprilie 2009

Ingrediente
maruntaie de miel (plaman, ficat, inima, rinichi, etc), ficat de pui, ceapa verde, usturoi verde, marar, patrunjel, sare, piper, 3 oua

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

30 voturi

Mod de preparare

Maruntaiele de miel impreuna cu ficatul de pui se curata si se spala foarte bine, apoi se pune la fiert in apa rece cu 2-3 lingurite de sare.Cand au fiert se toaca marunt sau se pot da prin masina de tocat.Eu le-am taiat marunt, imi place mai mult asa, fiecare faca cum ii place. Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se calesc in 2-3 linguri de ulei.Cand sunt aproape calite se adauga si patrunjelul si mararul tocate marut si se lasa inca 2-3 minute sa se inmoaie putin.Intr-un lighean se amesteca maruntaiele impreuna cu ceapa, usturoiul si verdeata.Se pune cimbru dupa gust, sare si piper, se adauga si ouale.Se amesteca pana se leaga compozitia.Luam 2 tavi, pe care le ungem cu unt si le tapetam cu pesmet, data viitoare pun hartie de copt.Se pune un strat din compozitie, apoi se pun 4-5 oua fierte, depinde cat de lunga este tava.Si apoi acoperim bine cat sa nu se mai vada deloc ouale, unul l-am facut cu oua si unul simplu.Se da la cuptorul preincalzit timp de 50-60 minute.Se lasa pana se rumeneste frumos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Drob din ficat de porc, in foietaj

Drob din ficat de porc, in foietaj

Anul acesta mi-am dorit să pregătesc un drob mai deosebit, astfel că l-am pregătit în foi

1 vot    2 comentarii
2h 20 min
Retete de Pasti

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii

  • Vicky

    Vicky (Chef de cuisine) , 21 iulie 2009

    Multumesc foarte mult fetele, Mirey si Valentina arata perfect, felicitari.

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 11 iulie 2009

    Arata foarte bine.Felicitari!

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 02 iulie 2009

    Super prezentare, felicitari!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 25 iunie 2009

      E tare aspectos.

    • Vicky

      Vicky (Chef de cuisine) , 24 iunie 2009

      Da, a fost foarte gustos, si al tau arata foarte bine.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 24 iunie 2009

      Arata bine si crdcca este si gustos...

    • motosca mariana

      motosca mariana (Chef de cuisine) , 22 mai 2009

      Arata bine si este preparat bine. De gust nici nu se mai pune problema. Ai respectat daca ma gindesc gramajele necesare. Data viitoare incearca sa spui cantitati ex. 25gr In rest ok....felicitari ...sunt mindra de tine!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

30 voturi

Ingrediente

  • maruntaie de miel (plaman
  • ficat
  • inima
  • rinichi
  • etc)
  • ficat de pui
  • ceapa verde
  • usturoi verde
  • marar
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • 3 oua

Raporteaza reteta

Retete
de Vicky
Chiftelute de post

Chiftelute de post

Cartofi se dau pe razatoarea mare,ceapa se toaca marunt,usturoiul se piseaza,ciupercile se toaca

52 voturi    7 comentarii
1h
Retete vegetariene
Carne marinata in vin

Carne marinata in vin

Mi-am taiat carnea felii, si am pregatit condimentele, Usturoiul si ienibahar-ul le-am pisat si

23 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne
Saratele cu branza

Saratele cu branza

Cu cat branza este mai sarata cu ata ies mai bune saratelele, dar sa nu fie nici prea exagerat de

85 voturi    25 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje

Vicky (Chef de cuisine)

Multumesc foarte mult fetele, Mirey si Valentina arata perfect, felicitari.

Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Strudel oriental Lucica