autor:

Andreea Constantina Manciu

» » Aperitive

DROB

Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Ingrediente
Ingrediente:, - organe: ficat, rinichi, inima, limba, splina, -5 legaturi de ceapa verde, - 5 legaturi de usturoi verde, - 8 cepe albe uscate, - 4 legaturi de patrunjel, - 5 legaturi de marar, - condimente pentru drob, - sare, - piper, - 17 oua

Dificultate: Redusa Timp: 2h

0 voturi

Mod de preparare

1.Se fierb organele si dupa ce se racesc se toaca marar.
2.Legumele se toaca si ele marunt, se amesteca cu organele si cu 13 oua batute.Se adauga condimentele, se asaza in tavi, in care in prealabil am pus hartie de copt.Intrucat nu am avut prapure, am pus pe deasupra 4 oua batute.Se pune la cuptor timp de o ora si jumatate.
Daca ti-a placut reteta noastra "DROB" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Drob din ficat de porc, in foietaj

Drob din ficat de porc, in foietaj

Anul acesta mi-am dorit să pregătesc un drob mai deosebit, astfel că l-am pregătit în foi

1 vot    2 comentarii
2h 20 min
Retete de Pasti

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 07 mai 2010

    Foarte bun si gustos!

Dificultate

Redusa

Timp

2h

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • - organe: ficat
  • rinichi
  • inima
  • limba
  • splina
  • -5 legaturi de ceapa verde
  • - 5 legaturi de usturoi verde
  • - 8 cepe albe uscate
  • - 4 legaturi de patrunjel
  • - 5 legaturi de marar
  • - condimente pentru drob
  • - sare
  • - piper
  • - 17 oua

Raporteaza reteta

Retete
de Andreea Constantina Manciu
PUI CU VIN

PUI CU VIN

1.Se taie sunculita sau kaiserul feliute(daca este afumat se va opari 2-3 minute) si se caleste 2.Peste

25 voturi    23 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
SARMALE

SARMALE

1.Adaugam peste carne condimentele pentru sarmale,ouale, orezul, delikatul si amestecam. 2.Luam

16 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Spaghete cu carne tocata

Spaghete cu carne tocata

Se fierb spaghetele, cand sunt aproape fierte se adauga carnea tocata, se mai fierb vreo 15 minute,

8 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
mirey

mirey (Chef de cuisine)

Foarte bun si gustos!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Caramele rustice