Drob de ciuperci,vinete si dovlecei

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa
Drob de ciuperci,vinete si dovlecei

Ingrediente

  • 700g ciuperci
  • 1 vanata
  • 1 dovlecel
  • 5 oua
  • 2 cepe rosii
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 legatura marar verde
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare si piper
  • 1 lingura faina
  • 1 lingura pesmet

Mod de preparare

Mai intai curatam vinata,o taiem cubulete si o lasam la scurs cu putina sare.Intre timp ceapa se toaca si se caleste in ulei cu ciupercile spalate si taiate feliute,pana ce scade apa lasata de ciuperci.Apoi se adauga vanata si dovlecelul taiat si el tot cubulete si se mai calesc impreuna pana sunt bine scazute.Se iau de pe foc se lasa sa se raceasca putin,si se amesteca cu,sare,piper,se amesteca cu cele 5 oua, verdeata tocata marunt,faina si pesmetul.Se omogenizeaza bine,apoi se toarna compozitia intr-o forma rotunda, unsa si tapetata cu hartie de copt.Se baga la cuptorul preancins la 180-200gC pana se coace si se rumeneste frumos.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Sirop de capsuni

Sirop de capsuni

Sirop de capsuni
Cum se congeleaza spanacul

Cum se congeleaza spanacul

Cum se congeleaza spanacul, metoda simpla si usoara.

Cum se congeleaza spanacul