Drob de miel

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Drob de miel

Ingrediente

  • 1500gr organe de miel
  • 2 leg ceapa verde
  • 2 leg usturoi verde
  • 1 leg mare patrunjel
  • 1 leg mare marar
  • 7 oua
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Organele de miel se pun la fiert in apa rece cu sare.Se spumeaza si se continua fierberea pana ce acestea sunt gata se scurg si se lasa sa se racoreasca.

Ceapa,usturoiul se curata si se spala bine ,se toaca fin.

Patrunjelul si mararul se alege se spala si se toaca de asemenea marunt.3 oua se spala si se fierb in apa cu sare.Dupa ce acestea sunt fierte se clatesc cu apa rece si se curata de coaja.

Ceapa ,usturoiul se calesc usor in ulei .

Intrun castron mai mare se amesteca organele tocate marunt cu ceapa si usturoiul (calite) mararul ,patrujelul sare si piper dupa gust si cele 4 oua ramase pana se omogenizeaza compozitia.Intr-o tava se aseaza prapurul de miel (daca acesta lipseste putem folosii foaie de placinta sau pesmet )apoi adaugam compoziti jumatate si adaugam jumatati de ou fiert (taiat in lungime)se pune si restul de compozitie si se inveleste cu restul de prapur ramas.se da la cupor incins 180grade timp de 30-45 min.se serveste rece ca aperitiv.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise