Se fierb maruntaiele de miel. Cand sunt destul de fierte , se scot pe un platou , iar supa rezultata se pastreaza. Se toaca marunt totul. Eu personal le toc din barda sau tocator , voi puteti uza masina de tocat. E mai practic.Se toaca ceapa verde si usturoiul si se amesteca cu maruntaiele.Se adauga cele patru oua crude si carnea tocata. (Carnea e indicat sa fie mixta.Vita-porc).Se amesteca bine, adaugand din supa rezultata din fierberea maruntaielor.Nu puneti prea multa zeama. Adaugati pateul de ficat , mararul tocat marunt ,si potriviti de sare si piper.Intr-o tava de cozonac asezati proaparul de oaie in asa fel incat sa acopere fundul si marginile tavii.Asterneti in tava amestecul , cam jumatate. Ouale fierte si decojite se aseaza in tava ,pe lungime , apoi se acopera cu restul de compozitie (A se vedea fotografiile). Se da la cuptor circa o ora. Aproape de final se scoate drobul si se unge cu un ou batut.Se baga din nou la cuptor 10 minute. Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii