Ceapa alba se taie julien si se caleste in 2 linguri de untura. Se lasa sa se raceasca. Capul de miel si maruntaiele se fierb foarte bine. Dupa ce se racesc se dau prin masina de tocat. Tot prin masina de tocat treceti si ceapa calita, frunzele de ceapa verde si de usturoi, ouale fierte. Se amesteca toate si se pun sare si piper dupa gust. Peste se adauga ouale crude si frunzele de patrunjel tocate marunt. Se omogenizeaza bine compozitia. Luati o cratita si o ungeti bine cu untura. Asezati apoi praporul si puneti compozitia in interior. Incercati sa inveliti compozitia in prapor. Se da la cuptor pana cand se rumeneste.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii