1.Se spala bine organele si se pun la fiert 35-40 de minute.
2.Ceapa verde si uscata, mararul si patrunjelul se toaca marunt.
3.Organele fierte si racite se maruntesc si ele sau se dau prin masina de carne si se pun intr-un bol.
4.Se adauga 5 oua , apoi ceapa si verdeata ,se condimenteaza si se amesteca bine.
5.Intr-o forma de chec unsa cu ulei se pune prapurul, astfel incat sa depaseasca marginile formei.Se umple forma pana la jumatate cu compozitia de carne, se aseaza ouale fierte, se acopera cu restul de compozitie si cu prapurul.Se da la cuptor pentru 45-50 minute.
6. Pe un platou se aseaza foi de salata verde, pe care se aseaza feliile de drob.Se garniseste cu ridichi si ceapa verde.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii