Drob de miel din Bihor

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie
Drob de miel din Bihor

Ingrediente

  • Maruntaie de miel
  • 5-6 oua
  • una felie de paine
  • patrunjel verde
  • marar verde
  • ceapa verde
  • 5-6 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • pasta de ardei( boia)

Mod de preparare

Maruntaiele se spala bine, se scurg de apa si se taie bucatele. 3-4 oua le punem la fiert. Ceapa si usturoiul se curata si se taie marunt. Patrunjelul si mararul se toaca marunt iar felia de paine se pune la inmuiat in putin lapte.

Ceapa o punem la calit in putin ulei. Adaugam plamanul prima data, ca sa iasa aerul din el apoi celelalte organe taiate mai putin ficatul.Adaugam sare piper si pasta de ardei si lasam sa se caleasca toate. Daca este nevoie se poate adauga 1/2 canita cu apa.

Dupa ce sunt gata preparate le lasam putin sa se raceasca , apoi le dam prin masina de tocat carne, impreuna cu ficatul crud, felia de paine stoarsa bine, patrunjelul si mararul verde si usturoiul.

Le amestecam bine pe toate cu doua oua crude. Se potriveste de sare si piper.

Intr-o forma rotunda sau de chec se pune praporul de la miel( pe care l-am tinut pina acum in apa rece) pe peretii laterali ,adaugam 1/2 din compozitie, punem ouale fierte si decojite apoi cealalta 1/2 de compozitie . Partile ramase ale praporului le punem peste compozitia drobului si dam la cuptor pina se face o crusta deasupra. Toata compozitia mai poate fi pusa intr-o punga Knorr si apoi data la cuptor.

Lasam sa se raceasca si apoi putem felia drobul care se poate servi cald sau rece ...

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise